Medemblik Actueel.

Weerberichten

Het weerbericht voor Medemblik – zonnig maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Na het heerlijke weertje van donderdag, lokaal liep de temperatuur tot boven de 20 graden op, ook vandaag weer een dag met vrij veel zon maar omdat de wind niet meer uit het zuidwesten maar uit het noord/noordwesten waait wordt het niet meer zo warm als donderdag, vanmiddag loopt de temperatuur op naar een graad of 18.

Zaterdag is het ook nog zonnig met wolkenvelden maar de noordwestelijke wind voert koudere lucht van boven de Noordzee met zich mee en dat gaan we merken ook, met 16 graden is het wel gedaan, de noordwestelijke wind is zwak tot matig van kracht. Zaterdagavond trekt er meer bewolking onze regio binnen en daar gaan we zondag dan ook mee te maken krijgen.

Zondag is het overwegend bewolkt, misschien dat zo nu en dan de zon nog even te zien is maar de bewolking speelt toch wel de hoofdrol. Overdag 15 graden en in de nacht naar maandag 10 graden.  Na zondag zijn maandag en dinsdag ook nog vrij koude dagen met een middagtemperatuur van hooguit 15 á 16 graden dankzij die matig waaiende noordwestelijke wind. In de nacht van maandag op dinsdag kan er wat neerslag gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook