12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 01:53
Medemblik Actueel.

‘Adele’ op Snertpop Midwoud

MIDWOUD – ‘HELLO from the other siiiiiiidddeeeeee!!!’ Jawel, ‘Lisa Lois sings Adele’ is de eerste act die bekend is gemaakt voor Snertpop 2017. Het dorpsfeest dat jaarlijks wordt gehouden in Midwoud is dit jaar op zaterdag 4 november. De online kaartverkoop via www.snertpop.nl is gestart.

Lisa Lois staat bekend als één van de beste zangeressen van Nederland en won in 2009 de talentenshow X-Factor. Dit jaar kruipt ze in de huid van misschien wel de beste zangeres ter wereld: Adele. Als je dat durft, dan weet je dat het goed zit.

Monsterhits

Ondanks de jonge leeftijd van Adele (29) bezit de Britse wereldster al een heel scala aan monterhits. Wat te denken van: Hello / Chasing Pavements / Set Fire to the Rain / Make You Feel My Love / Rolling in the Deep / Rumour Has It / Turning Tables / Someone Like You / Skyfall / When We Were Young / Water under the Bridge…

Om maar wat te noemen. Het kan niet anders dan dat het op 4 november één groot meezing-festijn wordt. Schraap de kelen, dit wordt smullen!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?