Foto: © JD Shoots

Nieuwe Karsten Travelstore open in Hoorn

REGIO – Sinds afgelopen week is de binnenstad van Hoorn een nieuwe winkel rijker: een tweede Karsten Travelstore van de familie Karsten uit Zwaag.

De vierkante meters aan de Gedempte Turfhaven 58, die vooral volhangen met outdoor fashion, wandelschoenen en rugzakken, zijn een welkome aanvulling op de tijdelijke locatie aan De Oude Veiling in Zwaag. En dat wordt gevierd! Zo mag iedereen bij besteding van meer dan 35,- een gratis Dopper uitkiezen en regent het nog deze hele week kortingen en extra’s op de nieuwbakken collecties.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Dossier: Karsten” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”title”]

Outdoor Fashion

Kruip bijvoorbeeld in een van de knusse winterjassen van Didriksons, Tenson of Jack Wolfskin of laat je uitgebreid adviseren over de nieuwste kledingcollecties van Fjällräven. Met een shop-in-shop van dit bekende outdoormerk vind je in de Hoornse Karsten Travelstore het grootste aanbod Fjällräven jassen, tassen, broeken, bovenkleding en accessoires uit de regio. Je krijgt spontaan zin om naar buiten te gaan!

Wandelspecalist

Ook voor het beste persoonlijke advies over wandelschoenen ben je in deze vestiging natuurlijk aan het juiste adres. Van Lowa en Hanwag tot Meindl en Salomon. Zelfs The North Face is vertegenwoordigt met een stel fijne moderne stappers! De medewerkers van Karsten Travelstore helpen u graag tevreden de winkel uit te stappen met het perfecte paar aan uw voeten. Niet vergeten mee te nemen: een comfortabele rugzak van Cabin Zero of The North Face en een stel fijne sokken van Falke. Dat hebben je voeten wel verdiend! En het mooiste is: bij aanschaf van 2 Falke-sokken is het 3e paar gratis. Alle openingsacties zijn geldig t/m aanstaande zaterdag 15 september.