20 C
Medemblik
20 mei 2020 16:31
Medemblik Actueel.

Foto: v.v. Hauwert

Ook de topkeepers van v.v. Hauwert weer aan de bak.

HAUWERT – Het was weer even wennen voor de keepertjes van v.v. Hauwert en v.v. MOC uit Midwoud. Jeugdkeepers Mika, Julia, Devon, Sam en Rico van v.v. MOC zijn afgelopen week de keeperstrainingen weer begonnen.

André Krul, voorheen keeper bij SV Spakenburg, en daarvoor o.a. bij FC Utrecht en Telstar was opgetrommeld om de aanstormende top-keepers van beide voetbalclubs te trainen. Shayne liet na afloop weten erg te hebben genoten van de training door André Krul.

Na afloop van deze training moest ook de keeper van het eerste elftal nog even flink aan de bak, Robin Blaak werd getest en goedgekeurd.

De volgende training is aanstaande donderdag, Hemelvaartsdag.

Reageren via facebook