Irene Schouten samen met Jorrit Bergsma en mensen van Easyjet (Foto: Easyjet)

Easyjet nieuwe hoofdsponsor schaatsteam Irene Schouten

ANDIJK – Afgelopen donderdag werd op Schiphol de nieuwe sponsor van Team Anema officieel onthuld. Vliegtuigmaatschappij Easyjet heeft zich voor zeker 1 seizoen als hoofdsponsor aan de ploeg verbonden en vanaf oktober zal de ploeg dan ook Team Easyjet gaan heten.

William Vet van Easyjet zegt over deze stap: “Easyjet is al 20 jaar nauw verbonden met Nederland en als er iets Nederlands is dan is dat wel schaatsen en daarom hebben wij besloten om voor zeker 1 seizoen onze naam te verbinden aan die van de ploeg van Jillert Anema.”

Anema stapte dit jaar uit het team van sponsor Clafis omdat samenwerking met geldschieter Bert Jonker van Clafis niet meer mogelijk was volgens Anema.

Het nieuwe team met o.a. Irene Schouten, Bob de Vries en Jorrit Bergsma zal in oktober worden gepresenteerd en dan zal ook het nieuwe schaatspak worden gepresenteerd.