10.3 C
Medemblik
25 februari 2021 02:19
Medemblik Actueel.

RataPlan start verkoop unieke winterkledingcollectie

WIERINGERWERF – Elke dag nieuwe, unieke artikelen. Voor de echte shopaholic dé ultieme winkelervaring. Want niets is leuker dan het perfecte item vinden waar je ook nog eens niet diep voor in de buidel hoeft te tasten.

Eigenlijk is de kringloopwinkel vandaag de dag voor al het winkelend publiek reuze interessant. Want de huidige kringloopwinkels zijn niet meer zoals ze geweest zijn. Voor leuke kleding, zowel vintage als hedendaags, ben je bij de kringloop aan het goede adres. En tweedehands is ook nog eens goedkoper dan nieuw. Wat wil je nog meer?

Winter kleding

Terwijl we nog heerlijk genieten van de zomerse temperaturen beginnen alle RataPlan kledingafdelingen zich alweer voor te bereiden op de herfst- en winterperiode.  Want voor je het weet daalt het kwik en daar kun je maar beter op voorbereid zijn.

Vanaf zondag 2 september  hangen onder andere de shirts met lange mouw en vestjes weer in de winkel. Maar daarnaast kun je eveneens terecht voor een dames winterjas. Je vindt zowel gewatteerde mantels als warme coats, dus je blijft de hele winter gegarandeerd warm. Ook op de herenafdeling zijn weer winterjassen te vinden.

Daarnaast biedt RataPlan laarzen in alle soorten en maten. Zo hebben we stijl  volle leren laarzen maar ook stoere korte laarzen met studs. Veterlaarzen worden daarnaast eveneens geregeld aangeboden in de winkel. En natuurlijk de regenlaars niet te vergeten. Ben je geen fan van laarzen maar loop je liever op sneakers? Ook dan kun je terecht bij de kringloop.

En om echt gewapend te zijn tegen de kou maak je de outfit af met een sjaal. Een hippe sjaal houdt je niet alleen warm maar maakt de outfit ook nog eens extra leuk. Dat geldt niet alleen voor de dames maar ook de heren sjaal is tegenwoordig een must have.

Spannend en uniek

Het is bij de kringloop altijd een verrassing wat er in de winkel wordt aangeboden. Dit maakt een shopsessie bij RataPlan spannend en uniek. Heb je de ene keer niet gevonden waar je naar zocht? Dan kan het een dag later zomaar wel in de winkel liggen/staan.

Koopzondag

Op zondag 2 september zijn alle 22 kringloopwinkels van RataPlan extra geopend van 12:00-17:00 uur. Vanaf dat moment start de verkoop van winter kleding. Wil je ook je slag slaan op tijdens de koopzondag? Zoek hier een vestiging bij jou in de buurt.

Reageren via facebook