Medemblik Actueel.

Concerten

Het Groene Kerkje Lambertschaag: Noord Hollands Blazers Ensemble

LAMBERTSCHAAG – Het Noord Hollands Blazers Ensemble (NHBE) is begin 2011 opgericht door een groep enthousiaste professionele musici. In 2010 heeft deze groep in ongeveer gelijke bezetting aan verschillende projecten deelgenomen, waarbij na het Master eindexamen van Lex Bak besloten werd deze muzikale samenwerking voort te zetten.

Het NHBE richt zich op een zeer breed repertoire van klassiek tot eigentijdse muziek. Daarnaast willen wij componisten een podium bieden door het geven van compositie opdrachten. De samenstelling van het NHBE varieert al naargelang de bezetting van de te spelen composities, maar de basisbezetting is een dubbel blaaskwintet. Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Lex Bak. In haar korte bestaan heeft het NHBE al diverse concerten en educatieve projecten verzorgd.

  • Zondag 13 november 2016
  • 11.30 uur
  • Entree: € 13,50
  • Noordeinde 28 1658CB Lambertschaag

Reageren via facebook