Benthe Kerkhoff brons tijdjens het EK Inlineskaten op de aflossing - foto Skeelernieuws.nl

Brons voor Benthe Kerkhoff op de 3000m aflossing

OOSTWOUD/OOSTENDE – En wederom pakken de junioren uit de gemeente Medemblik een medaille tijdens het EK Inlineskaten in Oostende.  Benthe Kerkhoff wist samen met haar teamgenoten Anne van den Bos en Marit van Bijnum de derde plaats op te eisen.

Kampioen werden de meiden uit Italië voor de Franse meiden. Er hing nog wel een smetje aan deze race, na afloop viel de politie de tent van de Italianen binnen omdat er een infuuszak was gevonden en met de Italianen van doping ging verdenken.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Meer over het EK Inlineskeleren in Oostende” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”6″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Dit werd snel uit de wereld geholpen door de wedstrijdleiding, waar die infuuszak dan wel vandaan kwam is onduidelijk, of de Italiaanse ploeg protest gaat aanteken tegen de inval is niet duidelijk.

In het Belgische Oostende wordt het EK Inlineskaten gehouden en wij proberen zo actueel mogelijk de uitslagen door te geven.

Reageren via facebook