Medemblik Actueel.

Zalmlasagne met witte kaas
Zalmlasagne met witte kaas
Gerechten

Zalmlasagne met witte kaas

Zalmlasagne met witte kaas

Zalmlasagne met witte kaas Zalmlasagne met witte kaas Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: Bereidingstijd:
Voedingswaarde 661 Kcal Calorieën 53 gram Vet
Waardering 4.3/5
( 3 Stemmen )

Ingrediënten

100 g Apetina kaas naturel (plak)
2 el olijfolie
400 g gewassen spinazie (zak à 400 g)
2 schalen zalmfilet zonder huid (à 170 g)
1 courgette
2 rode uien
250 g crème fraîche (bekertje à 125 g)
200 g geraspte jong belegen kaas
1 snufje peper
1 ovenschaal (18 x 28 cm)

Instructies

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de spinazie in 2 porties erdoor en laat al omscheppend slinken. Verdeel de helft van de spinazie over de bodem van de ovenschaal.

Voeg de courgette, zalmfilet, rode ui, crème fraîche, witte kaas en rest van de spinazie in laagjes toe. Bestrooi met de geraspte kaas en peper naar smaak.

Bak de zalmlasagne in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar.

Reageer op dit onderwerp