Weerbericht Medemblik – zomers warm

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met eerst nog veel bewolking waaruit mogelijk zelfs een spatje regen kan vallen, maar veel zal dit niet zijn. In de middag komt de zon erbij en loopt de temperatuur op naar 27 graden. De wind is matig 3Bft. en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 15 graden.

Het weer voor donderdag

Donderdag is het een heel ander weertype, veel bewolking met een grote kans op buien waarvan sommigen gepaard gaan met een klap onweer. De wind draait naar het westen maar blijft matig 3BFt. waarbij de temperatuur blijft steken op 18 graden, wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar.

Het weer voor de rest van de week

Vrijdag ook nog grote kans op buien en met 15 graden ruim 10 graden frisser dan vandaag. De wind is zwak, 2Bft en waait uit het westen. Het weekend verloopt ook vrij wisselvallig, zaterdag 16 graden, van tijd tot tijd kan er een bui vallen en de wind is matig 3Bft. en waait uit het zuidwesten. Zondag is het met 18 graden weer iets warmer maar ook dan is de kans op een enkele bui aanwezig.

Na zondag komt de zon terug en loopt ook de middagtemperaturen weer op richting de 20 á 21 graden.

Reageren via facebook