Medemblik Actueel.

Algemeen

Medemblik zoekt vrijwilligers die willen helpen bij administratieve en digitale vragen

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik is op zoek naar vrijwilligers die willen plaats gaan nemen in de ‘formulierenbrigade’ van de gemeente Medemblik. Deze vrijwilligers gaan inwoners van de gemeente helpen met hun administratie en helpen ze op de digitale snelweg. VrijwilligersNH zorgt voor scholing en coaching van deze vrijwilligers.

Start in oktober

FormulierenBrigade Medemblik gaat 3 oktober van start in het gemeentehuis in Wognum. Deze service is een initiatief van gemeente Medemblik, VrijwilligersNH en BuroFlo. De FormulierenBrigade is bedoeld voor iedere inwoner die moeite heeft met correspondentie met instanties of de overheid. We zoeken vrijwilligers die wekelijks of eens in de 14 dagen op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur mede-inwoners willen helpen.

Meer weten of vrijwilliger worden?

Voor informatie over de FormulierenBrigade, neem contact op met Letty Chapel, Buro Flo, (0229) 57 63 57 of .

Vrijwilliger worden? Neem dan contact op met VrijwilligersNH, (0229) 57 64 16,  of www.vrijwilligersnh.nl.

Reageren via facebook