13.8 C
Medemblik
1 oktober 2020 15:15
Medemblik Actueel.

Stroomstoring zette delen Westfriesland in het donker

WESTFRIESLAND – Een gezellig avondje tv-kijken was er voor een deel van de inwoners van Westfriesland maandagavond niet bij, rond 8 uur in de avond viel ineens de stroom uit en het duurde tot kwart voor 10 toen de storing was opgelost en de mensen weer stroom hadden.

De stroomstoring trof vooral de inwoners van Andijk, Wervershoof, Lutjebroek, Zwaagdijk en Hoogkarspel.  Volgens netbeheerder Liander ging het om een spontane storing en is de oorzaak van de storing nog niet bekend, daar zal vandaag verder naar worden gezocht.  Hoe de mensen nu de avond hebben doorgebracht is niet duidelijk, of gezellig een boek lezen of we zien het resultaat wel over 9 maanden..

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?