16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 07:29
Medemblik Actueel.

Heerhugowaarder Sjaak Knijn is 72 en fanatiek autocrosser

SINT MAARTEN – Hij is een wat atypische autocrosser; de 72-jarige juwelier Sjaak Knijn uit Heerhugowaard. Al 40 jaar doet hij aan autocrossen en aan stoppen denkt hij nog lang niet.”Ik ben gezond en fit, repareer nog horloges en tennis nog drie keer per week. Ik hoop nog jaren mee te gaan”, aldus Knijn.

De Noord-Hollander vertelt dolenthousiast over zijn hobby. “Ik leef echt naar de wedstrijd toe. Ook al win ik niet. Ik hoef de wekker niet te zetten. Om half zes ben ik eruit. Het is echt genieten. Leuke mensen en een super organisatie. Ik mag achteraan starten door mijn leeftijd”, aldus Knijn.

De mensen van NH Sport waren bij de autocross in Sint Maarten en volgden Sjaak Knijn op de voet.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?