3.6 C
Medemblik
17 januari 2021 23:33
Medemblik Actueel.

Aldi wil graag in het oude postkantoor, de gemeente Hoorn wil dit niet (Foto: Googlemaps)
Aldi wil graag in het oude postkantoor, de gemeente Hoorn wil dit niet (Foto: Googlemaps)

Aldi richt pijlen op leegstaand postkantoor Hoorn

HOORN – Aldi heeft haar zinnen gezet op het leegstaande pand in de Huesmolen waar voorheen het Postkantoor is was gevestigd maar het college heeft al laten weten dat zij hier geen medewerking aan willen verlenen omdat er al een Deen Supermarkt en een Lidl in de Huesmolen aanwezig zijn en drie supermarkten teveel van het goede is.

Het NHD meldt vandaag dat er plannen zijn om de Lidl naar de noordkant van het winkelcentrum te verhuizen waarna DEEN dan het leegstaande pand koopt , laat slopen om er dan 28 appartementen en 900m² winkelruimte voor in de plaats te laten komen.

Het pand wordt volgens het NHD op dit moment gebruikt door vier creative ondernemers op basis van anti-kraak.

Reageren via facebook