Medemblik Actueel.

wandelen

Wandel door Hoorn met Vrijwilligerspunt

HOORN – Tineke Bakker van Vrijwilligerspunt wandelt elke donderdagochtend om 9.30 uur met iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk naar een organisatie in de stad. De organisatie geeft uitleg over wat zij doet en over wat je als vrijwilliger kunt betekenen.

De wandeling is leuk voor iedereen die zich wil oriënteren op vrijwilligerswerk en die de stad Hoorn wat beter wil leren kennen. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon om 9.30 meewandelen vanaf het kantoor op de Maelsonstraat 20 in Hoorn. Onderweg kun je je vragen stellen aan Tineke, zij vertelt wat meer over vrijwilligerswerk.

De komende weken wandelen we onder andere naar Mak Blokweer, Dorcas en Verpleeghuis Lindendael.

Meer informatie? Tineke Bakker, t.bakker@vrijwilligerspunt.com, 0229-216499.

Reageren via facebook