Archieffoto 2015 (Foto aangeleverd)

Na twee jaar weer een Truckrun in West-Friesland

HEM – Twee jaar zijn ze weggeweest, de organisatie achter de laatste Truckrun in West-Friesland maar op 30 september aanstaande gaan ze weer van start met de Truckrun Westfriesland 2018.

Chauffeurs van de grote, en kleine vrachtwagens gaan die dag op pad met een hele speciale bijrijder, namelijk iemand met een lichamelijke of verstandelijke handicap en ze de dag van hun leven laten krijgen.

200 vrachtwagens hebben zich al ingeschreven en gaan op 30 september in 1 lange stoet door West-Friesland rijden.  De start en finish is bij het APK-station van Besseling in Hem. En mocht u nog iemand weten die als bijrijder kan fungeren ga die dan snel aanmelden via www.truckrunwestfriesland.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.