16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 21:00
Medemblik Actueel.

Foto: Hovocubo
Foto: Hovocubo

Hovocubo in spanning om loting Champions League Futsal

HOORN – Donderdag 5 juli aanstaande is een spannende dag voor de voetballers en begeleiders van Nederlands Kampioen Hovocubo uit Hoorn. Op die dag zal de loting plaatsvinden voor de Futsal Champions Leage waar Hovocubo zich voor geplaatst heeft.

Hovocubo moet omdat zij niet bij de eerste 23 van de UEFA ranking staan voorrondes spelen. Hovocubo staat op plaats 29 wat wel weer goed genoeg is om als eerste geplaatst te worden in de poule waarin zijn worden ingedeeld.

De voorrondes worden gespeeld als minitoernooi in zeven poules van vier teams en twee poules van drie teams. Van de negen speelsteden (hosts) zijn er vijf clubs die ook als eerste geplaatst zijn. Dat wil zeggen dat Hovocubo daar niet tegen kan spelen en dus niet in deze poules geloot zullen worden. Dan blijven er vier speelsteden over waar Hovocubo naar toe zou kunnen, bij de volgende clubs: IFK Udella Futsal (Zweden), CS Dinamo Chisinau (Moldavië), FK Vytis (Litouwen) en FC Allstars Wiener Neustadt (Oostenrijk).

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?