Medemblik Actueel.

Daredevils dus. Een stel vrolijke herrieschoppers met 100%-feestgarantie.
Daredevils dus. Een stel vrolijke herrieschoppers met 100%-feestgarantie.

Daredevils sluit af Snertpop, line-up rond

MIDWOUD – Met de aankondiging van Daredevils als spectaculaire afsluiting van Snertpop 2018 én de komst van de Hoornse Elsa Bekman is de line-up van het festival compleet. In totaal spelen acht acts op 22 september in Midwoud, verdeeld over twee podia. De kaartverkoop is in volle gang.

Eerder werd al bekend dat ook Martijn Fischer zingt Hazes, Wild Romance, Suzan en Freek, Ironic Maiden, Dandelion en de Midwoudse Sylvia Aimee naar eerste editie in de buitenlucht komen.  Ironic Maiden, Wild Romance, Martijn Fischer zingt Hazes en Daredevils spelen in de grote feesttent. Het intieme buitenpodium wordt bemand door Dandelion, Sylvia Aimee, Elsa Bekman en Suzan & Freek.

Martijn Fischer zingt Hazes
Martijn Fischer zingt Hazes

Feestgarantie

Daredevils dus. Een stel vrolijke herrieschoppers met 100%-feestgarantie. Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Elsa Bekman is een goede bekende van Snertpop. Ze trad al eens op met haar band The Tibbs en ook met Monkeyback was ze al eens te gast. Nu dus voor de derde keer.

Hits van Hazes

Een feest van herkenning wordt het bij Martijn Fischer, die aantreedt met een complete band. De acteur/zanger die louter lof scoorde in zijn rol als André Hazes in de film Bloed, Zweet en Tranen en de musical Hij Gelooft in Mij. Smeer je keel en laat je gaan op de grootste Hazes-klassiekers.

Laat je tijdens Snertpop ook verrassen door Suzan & Freek? De koning en koningin van de covers timmeren snoeihard aan de weg en laten iedere zaal verwonderd achter. Zo mooi. Zo puur.

Kaartverkoop

Snertpop begint op 22 september om 16 uur en wordt gehouden op Landgoed ‘De Knap’ in Midwoud. Kaarten zijn te koop via www.snertpop.nl/voorverkoop en bij Café De Post. Er zijn – naast reguliere tickets – ook speciale kaarten voor jeugd tot 18 jaar en kinderen tot en met 12 jaar. Zij betalen een gereduceerd tarief. Let op: de fris- en kindertickets zijn alleen via Snertpop.nl te koop.

Reageren via facebook