14.7 C
Medemblik
23 mei 2020 00:09
Medemblik Actueel.

Sociaal Hoorn wil actie tegen onveilig fietspad McDonalds

HOORN – De fractie van Sociaal Hoorn komt in actie tegen de verkeersonveilige fietspad die naar de McDonalds in Koggenland gaat. Voor (brom)fietsers is deze weg de enige mogelijkheid om de McDonalds te bereiken.

Vandalisme

Het fietspad verkeerd in slechte staat door slecht onderhoud maar ook door vandalisme. Het hek is weg, de oversteek is slecht aangegeven en (brom)fietsers worden pas op het allerlaatste moment waargenomen door passerende automobilisten. Al met al geen goede situatie volgens Sociaal Hoorn.

Snel verbeteringen

De fractie van Sociaal Hoorn wil dat het college snel maatregelen gaat nemen om de verkeersveiligheid te verhogen en met de eigenaar van het fietspad in overleg gaat om het fietspad te voorzien van een deugelijke verlichting tot aan de McDonalds.

 

Reageren via facebook