Medemblik Actueel.

Sport

Gymvereniging S.E.W viert haar 50 jarig bestaan

NIBBIXWOUD – Sportvereniging S.E.W. is meer dan alleen maar hand- en voetbal. De gymvereniging is ook al jaren actief in het dorp. Deze tak van de vereniging viert van 20 tot en met 22 mei haar vijftig jarig bestaan. Voor alle leden is een leuk programma samengesteld.

Wethouder Nederpelt van de gemeente Medemblik opent vrijdag om 18.45 uur het jubileumweekend. Vervolgens geven de jeugdleden, onder leiding van juf Ebooyka, een fantastische jubileumshow. De volgende dag wordt voor alle jeugdgroepen van 13.00 tot 16.00 uur een spectaculaire workshop gehouden, met als thema circus.

De activiteiten vinden plaats in de gymzaal aan Ganker 30 in Nibbixwoud. Bijzonder, omdat dit het laatste seizoen is dat de gymvereniging van deze locatie gebruik maakt. Na de zomervakantie starten de lessen in de nieuwe dorpsaccommodatie De Dres.

De leden geven zondag vanaf 16.00 uur een feestmiddag in wijkcentrum Hoge Weide, Dres 1, voor alle seniorenleden.

Reageren via facebook