Benefiet Bingo voor Doreen.

MEDEMBLIK – Op vrijdag 22 juni a.s. organiseren 10 enthousiaste vriendinnen een Benefiet Bingo & Swingo met feestavond. Er zijn geweldige prijzen te winnen en deze prijzen zijn de aankomende tijd te zien op de facebook pagina van “Steun Doreen tegen Lyme’. Dus like de pagina en volg “Steun Doreen tegen Lyme”. Uiteraard is de avond niet compleet zonder DJ Ballie en live muziek van de Coverband Phoenix. Kom jij ook gezellig naar een avond met spel, muziek, hapjes en fantastische prijzen?

Kaarten bestellen

Kaarten kosten € 25 per persoon ( min. leeftijd 18 jaar) voor 5 rondes aan Bingo, feestavond welkomstborrel en hapjes. Via steundoreentegenlyme@gmail.com kunnen jij en je vrienden/vriendinnen kaarten bestellen. Vermeldt je volledige naam en aantal personen in dit bericht. Maar je kunt ook losse verkoopkaarten zijn te verkrijgen bij Eetcafé Rumours, Nieuwstraat 29 te Medemblik.

“TEEK” Your time for Lime

De opbrengst gaat volledig naar Doreen van Bale-Bouwman. Na vele foute diagnoses is gebleken dat zij de ziekte van Lyme heeft en is zij nu compleet uitbehandeld in Nederland. Na jaren “kwakkelen” is de ziekte van Lyme tijdens haar zwangerschap verergerd en belandde Doreen in een rolstoel. Haar zoon is inmiddels 3 jaar en zij is niet in staat om voor hem te zorgen door de extreme vermoeidheid en pijn die deze ziekte veroorzaakt. Een stamcelbehandeling in Duitsland is dan ook noodzakelijk om haar levenskwaliteit te verbeteren. De kosten zijn € 30.000 en om dit te kunnen bekostigen heeft zij onze hulp nodig.

Deel!

Jij kunt al helpen door deel te nemen aan deze fantastische Bingo. Ook kun jij helpen om zoveel mogelijk publiciteit te genereren door de pagina Steun Doreen tegen Lyme te volgen en te delen samen met dit evenement. Hier vind je de link naar de pagina: https://www.facebook.com/events/171086243589662/  

Donatie

Ben je niet in de gelegenheid om naar de Bingo te komen maar wil je haar wel steunen dan kun je ook een donatie doen. Stichting MirandaMania steunt deze actie en heeft een ANBI status waardoor de donatie voor bedrijven aftrekbaar is bij de belastingdienst. Jouw donatie kun je storten op bankrekening NL75 ABNA 0566267071 t.n.v. MirandaMania o.v.v. Bingo Doreen.

Reageren via facebook