Medemblik Actueel.

Vernielingen en zwerfvuil, sportcomplex FC Medemblik op slot

MEDEMBLIK – Het bestuur van FC Medemblik heeft een drastische maatregel moeten nemen om de enorme hoeveelheid aan zwerfvuil en de vernielingen op het sportcomplex de hoofd te kunnen bieden. Het is niet langer toegestaan om buiten de reguliere openingstijden om het sportcomplex te betreden. Het bestuur heeft met de gemeente Medemblik afspraken gemaakt om te kunnen handhaven en het terrein schoon en heel te houden.

Het bestuur schrijft aan de leden van FC Medemblik: “Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Zowel de gemeente als FC Medemblik zullen hier op toezien. Om hier op toe te zien heeft de gemeente hier de BOA’s op geïnstrueerd. Zodra de BOA’s personen op het complex signaleren worden deze aangehouden en krijgen deze een waarschuwing. Wanneer de waarschuwing wordt genegeerd dan wordt bij een tweede keer de naam van die persoon genoteerd. Wanneer er dan sprake is van schade op het complex dan wordt deze schade door de gemeente op deze persoon of personen verhaald.

Bekijk ook de video: Voorzitter FC Medemblik woedend na slopen kleedkamers

Het bestuur van FC Medemblik zag liever niet dat zij deze beslissing moesten nemen, wat wat is er mooier dan de hele dag lekker voetballen maar zoals zo vaak moeten ook nu weer de goeden onder de kwaden lijden. 

Alles gesloopt door tuig uit Medemblik (Foto: FC Medemblik )
Alles gesloopt door tuig uit Medemblik (Foto: FC Medemblik )

Reageren via facebook