Zumba in de Dars goed voor 1127,47 euro

WERVERSHOOF – Vrijdagmiddag en avond is er zumbales gegeven door Sandra en Olga, dit was om geld te verzamelen voor de kinderafdeling in het W.F.G. een thuis in het ziekenhuis. kinderen konden een spaarhuisje ophalen op de kinderafdeling in het W.F.G. en deze in elkaar knutselen om geld in te verzamelen.

Vrijdagavond was de zumbales in de dars in Wervershoof, Britt en Iris hebben heel veel met het ziekenhuis te maken en hebben samen met 50 á 60 kinderen 1127.47 euro bij elkaar gedanst, wat een topprestatie.

Je kunt nog steeds geld overmaken voor de verbouwing van de kinderafdeling aan: De vrienden van het westfriesgasthuis via bankrekeningnr.: NL 55 RABO 0163697817  Bedankt namens alle kindjes van de Kinderafdeling.

Niet de slideshow willen zien? klik dan gewoon op de foto.

Reageren via facebook