Medemblik Actueel.

optimist on tour medemblik
Algemeen Videos Zeilen

Optimist on Tour in Medemblik

MEDEMBLIK – Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen gratis kunnen kennismaken met de watersport. Kom zeilen, windsurfen, kanovaren, suppen en spelen in de waterbal. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma.

Medemblik zeilstad nr. 1

Sinds de start van Optimist on Tour in 2014 hebben meer dan 50.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport. Tijdens dit landelijk rondreizend watersportevenement leren kinderen onder begeleiding van instructeurs zeilen in een Optimist, windsurfen, kanovaren en suppen.

Daarnaast zorgen de aquaroller en het Waterlab, waar kinderen op een speelse manier meer leren over water, voor veel plezier op het water. Veel van de deelnemers hebben een stap gemaakt naar een lokale watersportvereniging of vaarschool. Kinderen hebben geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. Optimist on Tour is een initiatief van het Watersportverbond.

Zeillessen

Ben je tussen de 7 en 13 jaar en wil je kans maken op gratis zeillessen in een echte Optimist zeilboot bij Zeilvereniging Bestevaer aan de Vooroever in Medemblik? Dat kan nu!

Stadshavens Medemblik organiseert samen met de volgende ondernemers een loterij, Stadshavens Medemblik geeft 10 zeilcursus plekken weg; Contest Yachts, restaurant Meijers, eetcafé Rumours, bakkerij Raat, tankstation Koper, makelaardij Remax, hotel Het Wapen van Medemblik.

Voorwaarde om mee te doen is dat je een zwemdiploma hebt en je zelf opschrijft waarom je denkt dat jij een van de gelukkige winnaars moet worden. We gaan de beste motivaties er uit halen en dan wordt er via een loting besloten wie mee gaat doen. Er zijn 12 lessen meestal op de maandag en woensdagavond en we beginnen begin juni na de Opti on tour week in Medemblik, dan kun je alvast oefenen tijdens dit evenement.

Download hier het formulier om je in te schrijven. inschrijfformulier deelnemers Bestevaer Opti final

Reageren via facebook