8.8 C
Medemblik
22 september 2020 08:33
Medemblik Actueel.

Bij deze tabakszaak verkopen ze opvallend veel winnende loten

HOORN – Ze verkochten al vier keer een lot waar 100.000 euro op viel en nu is het voor de vijfde keer raak bij tabakszaak Egbert Broers in Hoorn. Deze week had eigenaresse Sandra Deen weer de mooie taak om een klant te vertellen dat hij een ton rijker is geworden. Verslaggever Sjors Blaauw is polshoogte gaan nemen.

Vorige week werd al duidelijk dat de 100.000 euro op een lot was gevallen dat in de tabakszaak van Sandra was verkocht. De winnaar had zich alleen nog niet gemeld. “Gisteren kwam er bij ons een man binnen lopen met een lot in zijn handen, en toen zei ik nog gekscherend: Goh, kom je de ton halen?”, vertelt Sandra aan NH Nieuws over het moment dat de geluksvogel de zaak binnen kwam.

De man was zich van geen kwaad bewust en toen Sandra het nummer vervolgens controleerde, kwam ze erachter dat dit het winnende lot was. “Ik had ‘m zo in mijn hand en dacht: oeh dit is ‘m. Dus ik had al kippenvel voordat hij wist dat hij gewonnen had.”

Sandra vroeg de man vervolgens om even aan de andere kant van de toonbank te komen. Daar vertelde zij hem dat hij echt de gelukkige was. “Hij was helemaal verbouwereerd en kreeg ook kippenvel.”

Magische vingertjes

Het lijkt haast geen toeval meer dat er voor de vijfde keer een ton is gevallen op een lot dat in de Hoornse tabakszaak is verkocht. Sandra heeft wel een verklaring voor het geluk in haar winkel. “Ik heb magische vingertjes”, zegt ze met een knipoog. “Op naar de volgende ton.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?