17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 06:06
Medemblik Actueel.

Weerbericht – buien en stormachtige wind

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij in de ochtend eerst nog te maken met buien maar in de loop van de middag trekken de buien weg en komen er opklaringen. Met een middagtemperatuur van 11 graden is het aan de frisse kant. De wind is met vlagen hard, 7Bft, en waait uit het westen. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 6 graden.

De buien trekken weg

Na vandaag ziet het weer er veel beter uit, de buien trekken weg en maakt plaats voor zon en hogere temperaturen. Woensdag en donderdag is het nog wel bewolkt maar de zon zal dan ook al regelmatig te zien zijn. Overdag 15 graden op woensdag en 12 graden op donderdag. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten op woensdag en is dag matig van kracht op donderdag draait de wind even naar het noordwesten en is dat vrij matig van kracht.

Vanaf vrijdag gaan wij een lagere periode van zonnig en lekker warm weer tegemoet, vrijdag loopt het kwik op naar 15 graden bij een vrij matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Het weekend is zeer zonnig en met 18 graden op zaterdag en zelfs 20 graden op zondag mogen wij niet klagen. Ook de dagen daarna verlopen zeer zonnig en vrij warm voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?