29.6 C
Medemblik
12 augustus 2020 23:00
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking met kleine kans op een bui(tje)

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waar maar af en toe de zon doorheen kan prikken, in de middag neemt de kans op een lokale bui toe maar heel veel neerslag zal er niet gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een vrij matige wind uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

Maandag is er meer ruimte voor de zon en met 8 graden is het dan ook weer iets frisser dan vandaag. De wind is nog steeds vrij matig en waait uit het westen tot noordwesten. Na maandag komen de buien. Dinsdag overdag 8 graden en uit de vele bewolking kan lokaal tot 6mm regen gaan vallen.

Woensdag ook nog een dag met regelmatig wat neerslag en met 7 graden nog iets frisser dan de dagen daarvoor. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig. Donderdag en vrijdag wat meer ruimte voor de zon maar ook dan is er nog steeds kans op een bui. Donderdag wordt het 7 graden, vrijdag 9 graden. De wind is op beide dagen matig en waait op donderdag uit het westen en op vrijdag uit het zuidoosten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?