20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 19:46
Medemblik Actueel.

Bijeenkomst Alzheimer Café Medemblik

WERVERSHOOF – Onder het  motto “Alzheimer Café komt naar je toe” organiseert het Alzheimer Café op maandag 14 mei a.s. haar Caféavond in Wervershoof.  Op maandag 14 mei 2018  bent u welkom in: Wooncomplex De Wilgenhof, restaurant “De Oude Dame”, De Wilskracht 26, Wervershoof. Info: Marion van Oostenrijk; telefoon: 06 – 22 47 23 68

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie. Het programma duurt van 19.30 – 21.30 uur. De toegang is gratis. Het onderwerp voor deze avond luidt: “Dagbesteding” Vormen van dagbesteding om structuur en een zinvolle invulling aan het dagelijks leven te geven van iemand met dementie. Tegelijkertijd worden de partner en andere mantelzorgers hiermee ontlast.

Angelique Vlaar, werkzaam bij JonkersZorg,  gaat in gesprek met medewerkers van  dagbestedingen in de regio die uit komen leggen wat zij zoal te bieden hebben.  De gemeente Medemblik zal in de persoon van José van den Broek aanwezig zijn. Zij vertelt hoe je dagbesteding bij de gemeente kunt aanvragen.

Waarom zou u komen?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?