20.7 C
Medemblik
21 mei 2020 22:51
Medemblik Actueel.

‘Kom in de Kas’ trekt duizenden bezoekers

REGIO – Bijna 3000 bezoekers werden er afgelopen zaterdag geteld tijdens de ‘Kom in de Kas-dag’ op Agriport A7 in de Wieringermeer. Van klein tot groot van jong tot oud, allemaal keken ze hun ogen uit van wat erbij het telen van groenten en fruit allemaal komt kijken.

Snoepende bezoekers

En bij kijken alleen bleef het niet, de bezoekers kregen volop de kans te proeven van paprikasoep en paprikasmoothies en namen die kans ook graag aan en lieten het zich erg goed smaken. Bij Sweetpoint langs de Tussenweg op Agriport werden de kleintjes vooral overdonderd door de enorme oppervlakte van de kassen. Zover je kan kijken zag je puntpaprika met duizenden tegelijk hangen. Maar ook bij de andere glastuinbouwers was het druk, zo kon je tulpenbollenwerpen en om het thuis op de fleuren mocht je een bosje tulpen plukken.

‘Kom in de Kas 2018’ is een groot succes geworden voor de tuinders en de bezoekers en velen hebben het nu alweer in de agenda opgeschreven als volgend jaar er weer een ‘Kom in de kas-dag’ is.

Reageren via facebook