Medemblik Actueel.

De G-handballers zijn klaar voor het jaarlijkse toernooi in De Dres. (Foto: aangeleverd)
Handbal

G-Handbaltoernooi Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – In De Dres aan de Lange Dres 1 in Nibbixwoud wordt zondag 15 april het jaarlijkse Piet Swart / Albert Heijn G-handbaltoernooi gespeeld. De organisatie is in handen van WestfrieslandSEW.

Nationale Special Olympics

Dit jaar worden de Nationale Special Olympics gehouden. De deelnemende verenigingen zijn: Blinkert uit Haarlem, KSV uit Heerhugowaard, Koedijk, Schagen, DSS uit Heemskerk, Havas uit Almere, Achilles uit Gorinchem en natuurlijk WestfrieslandSEW zelf. 

De dag wordt om 9.45 uur geopend met een warming-up, die verzorgd wordt door de selectie van WestfrieslandSEW. Daarna moedigen zij het G-team aan om zo goed mogelijk en met veel plezier te handballen. Als iedereen goed warm is, begint het handbalprogramma. Ook Simon Ballon is weer aanwezig om prachtige creaties te maken. Publiek is van harte welkom om te komen kijken.

Ook deze sporters verdienen de aandacht en aanmoedigingen van een groot publiek!

Reageren via facebook