Leerlingen de Dijk Medemblik bezoeken RTVNH

MEDEMBLIK – Een groep van 8 leerlingen heeft woensdagmiddag samen met Peter van Ingen RTVNH in Amsterdam mogen bezoeken. Deze groep leerlingen vormen samen een mediagroep en maken van alles wat binnen de Dijk gebeurd opnames waarna ze deze zelf monteren.

Om deze groep nog verder te interesseren mochten zij naar NH komen om daar een rondleiding te krijgen en met eigen ogen zien hoe een mediabedrijf als NH werkt. Zo mochten ze in de tv-studio zelf ervaren hoe het is om een programma te presenteren en op NH Radio mocht 1 van de leerlingen iets vertellen..

Hevig onder de indruk van alles wat ze hebben gezien werd er afscheid genomen maar niet zonder eerst de opdracht te hebben gekregen om van alle video’s en foto’s een reportage te maken zodat die later kan worden uitgezonden op o.a. WEEFF, NH en Medemblik Actueel.

En als extraatje mochten de leerlingen zelfs een heuze NH jingle inspreken die te horen zal zijn op NH Radio.

https://soundcloud.com/user-674000942/ik-ben-deel-1

https://soundcloud.com/user-674000942/ik-ben-deel-2

Reageren via facebook