Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Buien maar ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag nemen wij definitief afscheid van Koning Winter die ruimte maakt voor het voorjaar. En onder invloed van een storing die vanuit het zuiden naar onze omgeving gaat komen loopt de middagtemperatuur vandaag al op naar 6 graden. De wind is matig 4Bft en waait dus uit het oosten tot zuidoosten later draaiend naar het zuidwesten. Ook de nachttemperatuur komt niet meer onder het vriespunt uit waardoor het ijs dat er nu nog ligt snel zal verdwijnen.

Maandag loopt de middagtemperatuur nog verderop en tikt dan zelfs de 9 graden aan, de zon laat zich regelmatig zien en het blijft vrijwel droog. De wind is zwak tot matig en waait uit het zuidwesten en in de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 2 graden boven nul.

De dagen daarna blijven de temperaturen schommelen tussen de 7 en 9 graden, vanaf donderdag neemt de kans op neerslag toe en ik het weekend gaat de temperatuur zelfs de dubbele cijfers in, zaterdag 11 en zondag 10 graden maar dan gaat het ook regenen en is de zon maar sporadisch te zien.

Reageren via facebook