16.6 C
Medemblik
21 september 2020 11:28
Medemblik Actueel.

Foto: 112 Westfriesland / Wesley Boots

Inwoner Wognum(35) gewond bij ongeval Hoorn

HOORN – Twee auto’s zijn dinsdagavond rond 21.00 uur op hoge snelheid met elkaar in botsing gekomen op de Willemsweg in Hoorn. Twee inzittenden zijn hierbij gewond geraakt en moesten naar het ziekenhuis.

Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend, laat een woordvoerder van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord weten aan NH Nieuws. De slachtoffers zouden even bekneld hebben gezeten, maar konden uit hun auto’s worden bevrijd.

Op foto is te zien dat beide auto’s flink veel schade hebben opgelopen. Een kwam met de achterzijde tegen een verkeerslicht terecht. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?