Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten Concerten

Voorjaarsconcerten Medemalaca Vocali 2018

MEDEMBLIK – Na de Carmina Burana in 2017 presenteert het gemengde koor Medemalaca Vocali nu iets heel anders: het Exsultate Jubilate van Mozart, de Mis in D van Dvořák en Die Sieben Worte Jesu am Kreuz van César Franck. Van de jubelende Mozart, via de romanticus Dvořák  naar de verstilde Franck, een programma waarin Medemalaca Vocali haar veelzijdigheid toont. En uiteraard zijn er ook dit keer weer  veelbelovende jonge solisten, te weten: Judith Weusten (sopraan), Judy Schouten (alt), Edward Leach (tenor) en Bryan Jolly (bariton). Het geheel wordt begeleid door een orkest van 30 professionele musici en staat onder de bezielende leiding van dirigent Jan Laan.

Kortom: een avond of middag genieten van prachtige muziek! De concerten vinden plaats in de Bonifaciuskerk in Medemblik op:

  • Zaterdag 17 maart om 20.15 uur en zondag 18 maart om 14.30 uur.
  • Toegangskaarten à € 20,00 zijn verkrijgbaar op de volgende adressen:
  • Praktisch Projectmeubel, Nijverheidsweg 6-A, Medemblik, tel. 0227 – 540015;
  • Marskramer, Bagijnhof 6, Medemblik;
  • Verenigingsgebouw Sint-Pieter, 0227 – 542156;
  • Of via de website: www.medemalaca-vocali.nl.

Reageren via facebook