20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 13:19
Medemblik Actueel.

Uitnodiging Politiek Cafe Hauwert/Zwaagdijk West

HAUWERT – Vooruitlopend op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande wordt er door de dorpsraden van Hauwert en Zwaagdijk West op 14 maart  een politiek café georganiseerd.

Doel is om de aanwezige politieke partijen  hun visie te laten geven op het gebied van woningbouw, zorg, migrantenhuisvesting, veiligheid en verkeer voor onze dorpen. Het gaat niet om het nationale en provinciale beleid, maar om de wensen en zorgen die er in de twee dorpen zijn. Wij zijn blij dat acht partijen bereid zijn hun medewerking te geven. Op 14 maart vanaf half acht gaan we met de verschillende partijen in discussie en het beloofd een spetterende en informatieve avond te worden! Komt dus allen en laat U informeren alvorens op 21 maart in het stemhokje uw keuze te maken!

  • 14 maart van 19.30 tot 22.00 uur
  • Politiek Café Hauwert / Zwaagdijk West
  • Dorpshuis de Werf Heemraad Wit weg 2, Hauwert

Dorpsraden van Hauwert en Zwaagdijk West

Reageren via facebook