11.9 C
Medemblik
4 augustus 2020 08:39
Medemblik Actueel.

Herman en Annie Boekel bij de Medemblikker Ambulance (Foto aangeleverd)

Herman en Annie Boekel bij Oudheidkundige Vereniging Medenblick

MEDEMBLIK – Het bestuur van de Oudheidkundige Vereniging Medenblick verzorgt vrijdag 16 maart om 20.00 uur voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in het Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik. Arnold de Greeuw vertelt over de Medemblikker fotocollectie van mevrouw Annie Boekel.

Mevrouw Boekel en haar man Herman hadden een taxibedrijf, een tankstation en waren de ‘motor’ van de Medemblikker ambulance en nog veel meer. Zij was zeer geïnteresseerd in Medemblikker zaken en maakte tijdens haar leven veel foto’s, bewaarde krantenknipsels en maakte op die manier een tijdsbeeld van Medemblik vanaf de jaren zeventig. Na haar overlijden kreeg de Oudheidkundige Vereniging Medenblick alle albums met circa drieduizend foto’s. De albums zijn per bladzij gefotografeerd, er is een selectie gemaakt uit de vele pagina’s en tijdens de presentatie wordt op de individuele foto’s ingezoomd.

Het belooft een avond vol herkenning te worden. Iedereen is welkom op deze interessante avond. Entree voor niet leden euro. Meer informatie, zie www.okv-medenblick.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?