Medemblik Actueel.

Algemeen

Vrijwilligerspunt zoekt ‘taalvrijwilligers’

REGIO – Wij vertellen over onze taalprojecten in West-Friesland. Zo kun je een uurtje per week gezellig praten met een anderstalige, of lesgeven aan een groep. Je kunt voorlezer worden bij Voorleespunt of een meer coördinerende functie vervullen. Alle projecten komen aan bod en er is alle ruimte om vragen te stellen. Het is een vrijblijvende bijeenkomst. Inschrijven op een taalproject is uiteraard ook mogelijk.

Als taalvrijwilliger help je een ander maar je leert zelf ook ontzettend veel. Over een andere cultuur en over je eigen taal. Het is, naast je baan of studie, een goede mogelijkheid om je horizon te verbreden. Ook voor mensen die in het onderwijs werken of hebben gewerkt zijn onze projecten erg interessant.

Kom jij ook? Je kunt je aanmelden bij Klaas-Jan Groot: k.groot@vrijwilligerspunt.com

0229-216499
www.vrijwilligerspunt.com
Maelsonstraat 24
1624 NP Hoorn

Reageren via facebook