Weerbericht Medemblik – vrij zonnig

MEDEMBLIK – Ook vandaag is het vrij rustig winterweer waarbij de zon en wolken elkaar afwisselen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het zuiden. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Maandag kan er een enkel spatje regen gaan vallen en blijft de middagtemperatuur steken bij 5 graden. De wind is eerst nog zuidelijke maar in de avond en nacht draait deze naar het noordoosten en wordt er koudere maar droge lucht aangevoerd.

Vanaf dinsdag gaat de temperatuur verder naar het noordoosten tot oosten en komt er een periode van droog en vrij zonnig winterweer onze kant op. Vooral woensdag t/m zondag zin stralende winterdagen met veel zon. Overdag temperaturen rond de 2 á  graden en in de nachten enkele graden vorst. De wind is overwegend matig 3 á 4 Bft waardoor de gevoelstemperature rond de -5 zal komen te liggen. 

Reageren via facebook