17.7 C
Medemblik
14 juli 2020 16:32
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – flinke zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met flinke zonnige perioden al zal er wel zo nu en dan ook wat bewolking overdrijven. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt.

Het weekend verloopt ook vrij zonnig al is er op zaterdag meer zon dan op op zondag. Zaterdag wordt het 7 graden, zondag 6 graden. Op beide dagen is de wind zwak tot matig 2 á 3Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Maandag valt er soms wat lichte neerslag maar is er ook ruimte voor de zon, overdag wordt het 6 graden in de nacht naar dinsdag 2 graden. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur wat naar beneden richting de normale waarden voor februari maar een echte vorstperiode zit er niet aan te komen. Overdag 4 graden en in de nachten een enkel graadje nachtvorst. De wind draait naar het oosten tot noordoosten en voert droge lucht aan.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?