12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:48
Medemblik Actueel.

Strandvogels Dames 1 met de sponsors in hun nieuwe shirts. (Foto: v.v. Strandvogels)

Voetbal: Dames 1 Strandvogels in het nieuw dankzij Garage All Round

ONDERDIJK – Precies op het juiste moment, namelijk op de dag dat de foto’s voor het Deka voetbaplaatjesboek werden gemaakt, kon Strandvogels Dames 1 de nieuwe shirtsponsor presenteren. De prachtige nieuwe shirts zijn gesponsord door Garage All Round van Hans en Hanneke Brouwer.

De welbekende vakgarage, gevestigd op de Nijverheidsweg in Wervershoof, is als shirtsponsor een nieuw gezicht bij Strandvogels. Maar niet als sponsor, want al jarenlang zijn ze bordsponsor bij Strandvogels. Door Garage All Round loopt Strandvogels Dames 1 er weer keurig gekleed bij, bedankt daarvoor!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?