Medemblik Actueel.

Strandvogels 1 eindigt in de middenmood.

ONDERDIJK – Voor Strandvogels stond er in de wedstrijd tegen Always Forward niets meer op het spel, alleen nog de drie punten. De thuisploeg streed nog voor een plek in de nacompetitie en wist die door een 4-2 overwinning ook te bereiken. 

Maar Strandvogels deed, anders dan vorig seizoen, in de laatste wedstrijd van de competitie absoluut zijn sportieve plicht. Smet op de wedstrijd was het optreden van scheidsrechter Ramdjan. Niet dat de man slecht floot, maar hij wist het wel te presteren om in een zeer sportieve wedstrijden maar liefst 9 gele kaarten te geven. Always Forward kreeg er 4 en Strandvogels 5, waarvan 2 voor Mike Boon die dus voortijdig zijn seizoen beëindigd zag worden.

In de competitie werd lang meegestreden om een plekje in de nacompetitie en het bekeravontuur was natuurlijk helemaal fantastisch om op terug te kijken. Voor nu kunnen de voetbalschoenen een tijdje in het vet.

Always Forward 1 – Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: maandag 16 mei 2016
Uitslag: 4-2 (1-1)
Scoreverloop: 1-0; Sebastiaan Weel 1-1; 2-1; 3-1; 4-1; Mitch Hofland 4-2

Selectie:
Edwin Hoogland; Ruud Neuvel, Mike Boon, Ton Lakeman en Jan Duijn (Rowin de Wit); Mitch Hofland, Mario Smak (Merlijn Weel), Gerald Broedersz en Tim Broersen; Jordy Weel en Sebastiaan Weel (Jeroen Mol)

 

Reageren via facebook