Kranten bezorgen voor spaargeld

REGIO – Een extra zakcentje verdienen om leuke spullen te kopen of misschien zelfs een concert bij te wonen? Ga kranten bezorgen in je eigen wijk. Lekker dichtbij huis, even een frisse neus halen en de lezers van de krant zijn je dankbaar voor het brengen van hun regionale krant.

Rodi Media heeft diverse uitgaven in West-Friesland; West-Friesland op Zondag, De Drom, De Medemblikker/Koggenlander en Het Groene Hart. Keuze genoeg en zo kan je zelf je tijd indelen; doordeweeks of in het weekend. De kranten worden door Rodi Media netjes bij je thuis bezorgd. Wil je meer weten, bel dan 0226-331020 of kijk op www.rodibezorger.nl.

Word onafhankelijk en regel je eigen centen. Dat kan met de bezorging van kranten in je eigen wijk. Heel veel bezorgers doen dit met veel plezier en kunnen weer wat extra’s doen met de gespaarde euro’s.

Reageren via facebook