16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 14:44
Medemblik Actueel.

Hersenstichting zoekt collectanten in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – Collectanten van de Hersenstichting gaan van 29 januari tot en met 3 februari langs de deuren in Medemblik. De stichting zet zich in voor alle mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt in zijn omgeving ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer: beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD.

Jaarlijks komen 160.000 mensen met een zo’n ziekte erbij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.

Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten. Twee uurtjes collecteren, dat is een kleine moeite voor een groot effect. Graag opgeven bij Mariska Tummers, tel. 06-42340473, Veronique Glim, 070-3604816 of via www.hersenstichting.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?