Idioten spannen plakband over Europasingel Wervershoof

WERVERSHOOF – 1 of andere idioot of idioten hebben het in hun kop gekregen om op de Europasingel in Wervershoof breed plakband van lantaarnpaal naar lantaarnpaal te spannen. Het plakband bevond zich op hoofd/keel hoogte waardoor er een levensgevaarlijke situatie ontstond.

Een passant kon nog net op tijd remmen met de auto en door het remmen begon de auto te slippen maar gelukkig verder geen schade aan de auto of inzittenden.  De bestuurder van de auto heeft de politie gewaarschuwd en het plakband weggehaald.

Als iemand weet wie dit gedaan heeft of iets heeft gezien bel dan met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven bel dan met 0800-7000. Dit zijn geen spelletjes meer maar levensgevaarlijke idiote ideeën van een paar idioten. Voor hetzelfde geld rijdt iemand op de fiets of met een brommer tegen het plakband aan met alle ernstige gevolgen van dien.

 

 

Reageren via facebook