14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 11:05
Medemblik Actueel.

Rising Stars Talentenjacht 2018

MEDEMBLIK – Afgelopen jaar was de eerste Rising Stars Talentenjacht in Medemblik al een doodslaand succes en de editie 2018 gaat deze zeker overtreffen. En ook jij kan meedoen aan deze talentenjacht. Als jij altijd al hebt gedroomd om een ster te worden dan is dit jouw kans door je aan te melden voor Rising Stars Talentenjacht 2018. Behalve dat je kans maakt om beroemd te worden ligt er voor de winnaar een geldprijs van € 750,- euro klaar.

De eerste audities zijn op zaterdag 3 maart aanstaande in de Mihn Zone in Hoorn, aanmelden via www.mihn-zone.com en vergeet niet je naam, leeftijd, wat je wil gaan doen erbij te vermelden. De deadline is 28 februari 2018.  Voor meer informatie kijk op facebook/RisingStars. 

Lees ook: Kung Fu Warriors winnen finale Rising Stars

WEEFF de streekomroep voor West-Friesland zal uitgebreid verslag gaan doen van deze talentenjacht.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?