Landgoed Hoenderdaell is leukste uitje van Noord-Holland

REGIO – De kiezers hebben gekozen, de uitslag is door de ANWB bekend gemaakt en daaruit blijkt dat Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna als leukste uitje 2017 van Noord-Holland uit de bus is gekomen.

Dobberende krokodillen, honderden kleurrijke vogels, spelende ringstaartmaki’s op de apenheuvel en… ziet u daar de damhertjes in het bos? U vindt het allemaal op Landgoed Hoenderdaell! Van kinderboerderij tot roofvogeltuin en van jungle tot weidse vlaktes waar kangoeroes rondspringen: kom langs en duik in de wereld van de dieren. En let goed op, want het kan zomaar zijn dat uw pad wordt gekruist door een emoe, fazant of een van de andere vrij rondlopende bewoners van het dierenpark.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de achtste keer. Vorig jaar werd  de Efteling het ‘Leukste uitje van Nederland’. De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op Land van ANWB zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje of avondje uit of weekendje weg vindt.

Uitslag:

  1. Landgoed Hoenderdeall in Anna Paulowna
  2. Schipbreuk- en Juttersmuseum in De Koog
  3. Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

Reageren via facebook