Voetbal: SEW verlengt contract Volkert Jan Putting met twee jaar

NIBBIXWOUD – Voetbalvereniging SEW uit Nibbixwoud heeft overeenstemming bereikt met de huidige hoofdtrainer Volkert Jan Putting om na dit seizoen met elkaar door te gaan. Deze overeenkomst zal niet zoals gebruikelijk voor één seizoen, maar voor 2 seizoenen zijn.

Putting is op dit moment aan zijn eerste termijn bezig, maar doet dit naar volle tevredenheid van zowel bestuur als spelersgroep. “De prettige samenwerking stemt ons als club uiterst tevreden waardoor wij hebben besloten om Volkert Jan te waarderen met een langere overeenkomst” aldus Manager Selectiezaken Vincent Baten.

Daarnaast hebben wij plannen met betrekking tot de ontwikkeling van onze jeugd en zien wij daarom in dat het belangrijk is om met elkaar een plan op te stellen wat we rustig kunnen gaan uitrollen.” vertelt Vincent Baten. SEW is zeer content met de verlenging en ziet de sportieve toekomst hierdoor rooskleurig tegemoet.

Reageren via facebook