Theater: Breek, Breek door, Breek en ga er voor, ga het maken, durf te breken, breek door

MEDEMBLIK – Met deze boodschap eindigt de theatervoorstelling BREEK van stichting/theatergroep KEI-hart. Zij willen met hun voorstelling en het lesmateriaal iedereen die te maken krijgt met huiselijk geweld op wat voor manier dan ook een hart onder de riem steken en de moed geven erover te gaan praten (“Breken”).  

De voorstelling is in eerste instantie gemaakt voor leerlingen  uit groep 7/8 van het basisonderwijs en groep 1 / 2 van het voortgezet onderwijs, maar ook geschikt voor jongeren met een licht verstandelijke beperking , hun ouders en natuurlijk alle volwassenen die in hun werk te maken krijgen met jongeren in onveilige thuissituaties.

KEI-hart heeft hun voorstelling inmiddels op meerdere locaties in het land voor verschillende doelgroepen mogen spelen. Een greep uit de ( zonder uitzondering! ) lovende reacties:  “Indrukwekkend, professioneel, herkenbaar, echt, heftig, maar toch licht gespeeld, alert zijn en er iets mee doen wordt heel duidelijk…..”

De gemeente Medemblik heeft er d.m.v. een subsidie voor gezorgd dat KEI-hart deze voorstelling  met lesmateriaal en hulpverlening GRATIS aan scholen in de gemeente aan kan bieden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Denkt u dat de voorstelling iets is voor uw school of instelling? Of voor de school of instelling van uw kinderen? Voor een ouderavond of studiedag?

Dan nodigen we u van harte uit op:  Dinsdagavond 16 januari 2018 om 20.00 uur op P.C.B. Het Koggeschip in Medemblik om de voorstelling en het lesmateriaal te komen bekijken en na afloop in gesprek te gaan met de theatergroep, maar ook met medewerkers van Veilig Thuis of het wijkteam die die avond speciaal aanwezig zullen zijn.

Vooraf reserveren is gewenst via info@kei-hart.nl of telefoonnummer: 06-57780941

Reageren via facebook