14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:02
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Bon-theater: Arie & Silvester

MEDEMBLIK – Op zaterdag 12 oktober is het podium van het BON-theater in Medemblik voor Arie en Silvester. De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal.

Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest.

Kortom: Oude wijn door oude zakken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Kaarten

Kaarten voor Arie en Silvester op zaterdag 12 oktober zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €17,50. Aanvang 20.15 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?