4.5 C
Medemblik
28 november 2020 12:23
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Gyminstuif Turnlust Middenmeer groot succes

MIDDENMEER – Woensdagmiddag vond in de Eme Kadijkzaal de gyminstuif van Turnlust Middenmeer plaats. Doel van de instuif was het werven van nieuwe leden voor de vereniging. Maar liefst zo’n 40 kinderen wisten de zaal aan de sportweg te vinden en genoten van het gymmen op de diverse toestellen. Ook konden zij kennismaken met streetdance.

Rond 14.00u kwamen de eerste kinderen binnen. Als snel voelden de kinderen zich thuis  en gingen ze de uitdaging aan met de trampolines, airtumblingbaan, mini trampoline, brug en balk. Ook werd er mee geswingd met de streetdance- meiden die een spetterende demo gaven. Tijdens de instuif zorgden de trainers voor voldoende begeleiding en lieten de keur- turnsters vol trots zien wat je zoal op de toestellen kunt leren.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee,  genoten de vele ouders van de kunstjes van hun kroost.  Silvia Bijpost, moeder van turnster Jasmijn:” Het was een geweldige middag. Alle die blije gezichten, dat is waar je het voor doet!”. Rond 17.00u gingen de  kids moe maar voldaan naar huis.

Voor meer informatie over streetdance, recreatiegym of turnen bij Turnlust Middenmeer, zie www.turnlustmiddenmeer.nl of bel met voorzitster Iris Wolfs, telefoon: 06-55135741.

Reageren via facebook